Психологічна служба гімназїї запрошує

Шановні батьки та учні Бердянської гімназії №3 "Сузір'я"! Повідомляємо  Вам про те, що психологічна служба гімназії працює в дистанційному режимі на період карантину. Якщо є необхідність в індивідуальній консультації, звертайтеся у будь-який зручний спосіб:
1)Педагог соціальний - Шведкова Н.В.
      
2)Психолог практичний - Нестеренко Т.М.
    
Запрошуємо Вас до активної співпраці. Бажаємо всім здоров’я!

вівторок, 21 квітня 2020 р.


Шановні учні!!! Щиро радіючи Вашою жагою до знань та навчальним успіхам у режимі дистанційного навчання, хочу запропонувати Вашій увазі декілька порад для ефективного засвоєння нового матеріалу.

1. Дотримуйтесь режиму. Необхідною складовою успішного навчання є самодисципліна. Не лініться! Важливо чітко розмежувати навчання та відпочинок і дотримуватись спланованого розпорядку.

2.  Зосереджуйте спілкування. Для ефективного засвоєння нових знань та їх закріплення, не відволікайтесь під час уроку на спілкування поза предмету який вивчаєте.

3.    Задавайте запитання та не бійтесь відповідати. Не замовчуйте про те, що не зрозуміли. Учитель залюбки пояснить ще раз матеріал, якщо Ви в ньому зацікавлені.
Відповідайте, якщо Вас запитали, навіть якщо не знаєте відповідь, не цурайтесь про це сказати.

4.   Виконуйте домашнє завдання. Д/з вигадали для того, щоб Ви могли перевірити себе наскільки успішно засвоєно матеріал уроку. Це не покарання, а самодіагностика.

Та на останок, наприкінці дистанційного учбового дня, притримуючись цих порад, не забудьте  себе похвалити та відпочивати.

#радіючазаВас соціальний педагог – Наталя ВікторівнаJJJ

Немає коментарів:

Дописати коментар